divendres, 18 de març del 2011

ANTICANCERBOOK....un estil de vida...l'estil de vida per a tots

Bon dia!!!

Últimament el càncer s'ha convertit en una plaga, una epidèmia.


Personalment, en el meu entorn de treball, amics i coneguts la cosa s'ha disparat de forma alarmant.

Ahir vaig estar dinant amb un Soci d'una Societat Russa, operat fa 3 mesos i recentment acabat un tractament de radio (amb dosis de quimio) en un dels millors hospitals d'Europa a Nurenberg (Alemanya), i em dia que una vegada "acabat" tot el procés (operació i tractaments), els hi va preguntar als metges que és el que tenia que fer a partir d'ara?? (a part de les revisions periòdiques que marca el protocol), i li van contestar que es comprés un llibre, el llegís i fes tots els possibles per seguir ne les indicacions,,,,i que el recomanés als seus amics. No només els afectats per al càncer, sinó tots els que no hem desenvolupat l'enfermetat, ja que de cèl•lules cancerígenes tots en tenim al cos.., el fet està en evitar provocar-les a que s'animin i es revolucionin!!!!



Aquesta es la web del llibre, www.anticancerbook.com

En la mateixa web hi ha el resum dels hàbits alimentaris i d'estil de vida que tots tindríem que seguir per evitar que el cos se’ns revolucioni en contra!!!

Aquest mateix matí parlant amb un company de treball, també recentment operat de càncer i a punt de començar tractament, li he comentat sobre el llibre, i just quan li anava a deixar un parell de fulles que li havia imprès de la web de llibre sobre els hàbits de vida a seguir, va i se'l treu del calaix!!! podeu o no comprar el llibre, però si imprimir-vos les 2 pàgines on diu Resum dels hàbits (food rules i non food rules) i els pengeu amb un iman a la porta de la nevera de casa!!!


Ens queda molta vida per davant...i realment seria una tragèdia no poder viure-la fins al final!!! per lo menys que no es digui que no ho vam intentar!!!!

(Besavi Manel i besneta Valentina...quasi un Segle entre ells,,,4 generacions,,,que ens serveixi de referent!!!)

Un petó a tots!!!!

1 comentari:

Ruben ha dit...

Gràcies per la recomanació, demà em sembla que tocarà imprimir una mica ;-)